Träningsutrustning hos Medical Fitness !

Rehabträning - Behandlingsutrustning - Testutrustning

"Rehabilitering är som att spela Schack, fantasi och finurlighet gör skillnad, och vi har alla pjäserna !"

 
För professionella användare såsom sjukgymnaster, personliga tränare, träningsanläggningar och sjukhus har vi försett med utrustning sen 2010.
Vi tillhandahåller allt ifrån stötvågsutrustning från Storz, tens apparater från Cefar och Schwa-Medico, akupunkturstimulator AS Super 4 Digital samt ITO ES 160.
 
Stötvåg masterpuls mp 100 ultraAkupunkturnålar
 
 
Träninsprodukter i övrigt är vi mer eller mindre kompletta inom. vi har all form av balansutrustning, bollar såsom pilatesbollar, gymbollar, medicinbollar, piggbollar och skumbollar, kuddar iform av McKenzie kuddar, cylinderkuddar och för den tyngre träningen så har vi draghissar, hantelset och gymmaskiner med rehabanpassning och sist men inte minst så kan vi erbjuda motståndsband i form av Thera band/ Tub och Msd band/Tub i alla former.
 
 
Vi har ett brett utbud av speciell testutrustning såsom MicroFet2, Lafayette Goniometer, Saehan och Baseline Handdynamometer. För blodanalyser har vi Lactate Scout och Urit 12 hemoglobinmätare. För kostrådgivare eller anläggningar som mäter kroppskomposition har vi såväl Harpenden Caliper som Tanita vågar och bukhöjdsmätare. För konditiontester rekommenderar vi våra Monark testcyklar som är världsledande.
 
MicroFet2Mckenzie kudde,svankstöd,ländryggskuddeterapiprodukter,traktion, cylinderkuddar,mattorträningsutrustning,hopprep,koner,häckar
testutrustning, styrka, rörlighet, kondition,fettmätning

 

 

 

 

 

För privatpersoner och patienter som rekommenderas till oss så har vi även här ett fantastiskt stort utbud av allt från axeldrag, balansplattor, pilatesbollar, pilates/foamrolls, viktmanschetter, bollar, kuddar såsom Mckenzie kudde, cylinderkudde och psoaskudde.

Vårt utbud av smärtlindrande utrustning såsom TENS  och Muskelstimulerande apparater tillhandahåller såväl Cefar som Schwa Medico. Inom skydd har vi one-size utbudet av Vulkan skydd och vårt utbud av kinesiologitejp täcker de flestas önskemål.


konditionsträningbehandlingsbänkar sjukgymnastik, massage, kiropraktik

kylbehandling, värmebehandling styrketräning, bänkar,rehabträning

 

 

 

 

 

Allt till bra priser med en personlig och ärlig service där utrustningen främst skall anpassas till just era behov !

I detta ärende tar vi gärna samtal med vad som är det som passar er bäst.

 

 

träningsprodukter,pilatesbollar,bosuboll,medicinbollar,trx,balansplattor

 

uthyrning av träningsutrustning och smärtlindring tens,ems

  begagnad träningsutrustning   kurser och utbildningar inom hälsa, sjukgymnastik och träning

Våra produkter

Hittar du under fliken Produkter, via vår butiksknapp till vänster eller genom att gå direkt in i den kategori som du är intresserad av via direktlänkarna till vänster.


Uthyrning av Utrustning

För dig som är i mitt i din rehab och behöver utrustning men inte vill köpa så hittar du en del utrustning här


Begagnad Marknad 

 Här kan du hitta bra begagnad utrustning. kontakta oss för att sätta in en annons eller låta oss sköta din försäljning.


Kurser & Utbildningar

Medical Fitness samverkar kring kurser eller ger dig som håller i kurser och utbildningar ytterligare ett sätt att nå ut.